Vi får ständigt in frågor som tex: Hur blir man ekonomiskt oberoende? Hur blir man rik? Hur tar man sig ut ur ekorrhjulet? Hur blir man rik på aktier? Vart kan jag gå en utbildning inom aktier? Vilken aktieutbildning är bäst i Sverige just nu? Hur kan jag lära mig att handla aktier? Måste jag hålla på med daytrading? Eller kan jag investera mer långsiktigt? Ja frågorna är många och Investeringsakademin är här för att hjälpa dig att få rätt svar på dessa frågor.

 

 

Du kanske känner igen dig en del i videon. Det är vi många som gör. Inget fel i det. För dom allra flesta fungerar det alldeles utmärkt. Men vissa av oss vill mer i Livet. Vi har större drömmar. Vi vill bli rika på alla plan. Pengar, Hälsa, Relationer, Karriär osv. Vi på Investeringsakademin vill hjälpa dig att leva det livet du vill leva. Vi är också medvetna om att det inte är så lätt att bryta gamla vanor och mönster. Inte heller sociala ”regler”. Det är inte alltid så populärt från omgivningen om man väljer att gå sin egen väg i Livet.

Vi tror på individens rätt att bygga sitt egna liv så som hen vill och en stor nyckel på vägen mot att ta sig ut ur ekorrhjulet är att få ekonomin att gå ihop. Dvs att ha inkomster som överstiger utgifterna. Vi vill ge dig förutsättningarna och kunskapen du behöver för att du ska kunna bli rik och ta dig ut ur ekorrhjulet. Vi är helt enkelt ditt bollplank och din partner på din resa på väg mot rikedom och ut ur ekorrhjulet. Det är bland annat därför som vi startat podcasten Det Goda Livet www.poddendetgodalivet.se.

 

Så hur blir du rik? Och hur tar du dig ut ur Ekorrhjulet?

Kort svar

Det hela bottnar i KUNSKAP men kort förklarat så behöver du byta roll från att vara Konsument till att bli en Ägare. En ägare av bra tillgångar. Genom att minska dina utgifter, öka dina inkomster och samla på tillgångar för mellanskillnaden kommer du bli rik. Det är dom stora dragen.

 

Långt svar

För att förstå vad detta betyder och veta exakt vad du behöver göra så behöver du först bestämma dig för att du ska förändra något. Och vara villig att göra det som krävs för att få till den förändringen. För den kommer inte komma av sig själv. När du väl bestämt dig för att förändra dina Resultat inom Pengar och Ekonomi så behöver du först ändra ditt Tankesätt kring hur Pengar och Ekonomi fungerar. Det är så du blir rik. Ditt Tankesätt styr nämligen dina Vanor och dina Vanor skapar dina Resultat. Ditt tankesättet är beroende på mängden information och kvaliteten på informationen i din Hjärna. Detta skapar din bild av verkligheten och hur saker och ting funkar. Du kommer se det du vill se. Du kommer se det din hjärna kan Tolka och Greppa. Det den inte kan Greppa och Tolka kommer du förkasta som felaktigt och osant.

Det är denna Spärr som gör att dom flesta inte är rika. Deras bild av verkligheten är otillräcklig för att den baseras på för lite Information men också för att en majoritet av informationen är felaktig. De har för mycket information som inte går att omvandla till riktiga Pengar i plånboken. Jag kallar det för Värdelös Information. Samtidigt finns det ett fåtal människor som är långt upp i näringskedjan med enorma rikedomar och Resultat. Deras förmågan att tolka och greppa information samt filtrera värdefull information från värdelös information är orsaken till deras framgång och resultat. Deras informationsinnehåll är inte resultatet av TV, Tidningar, Sociala medier och tips/råd från människor som INTE är Rika. Snarare tips/råd från människor som ÄR Rika. Detta är enda vägen mot Rikedom och Upplysning i Livet. Både inom Pengar och Ekonomi men även Hälsa, Relationer och Karriär.

 

Min resa

Som 25 åring insåg jag själv att mina åsikter, värderingar och synsätt inte kunde leda till någon rikedom eller några extraordinära resultat inom Ekonomi och Investeringar. I alla fall om jag ville uppnå resultat som gjorde att jag kunde simma ifrån de flesta andra i samhället och leva ett Liv utanför 9-5 ekorrhjulet. Jag insåg att mina åsikter, värderingar och synsätt hade formats av mina lärare i skolan, föräldrar, kollegor, vänner, TV, Tidningar etc. Och ingen av de hade heller några extraordinära resultat. Så jag kom fram till slutsatsen att dessa åsikter, värderingar och synsätt var ”inkorrekta”. De funkade inte i dagens samhälle om man vill bli RIK på alla plan, dvs Ekonomiskt, Hälsomässigt och inom Relationer.

Så det jag gjorde var att börja studera världens elit dagligen (5-6 timmar per dag). Det har jag gjort i 10+ år nu. 5-6 timmar varje dag. Och jag insåg att deras åsikter, synsätt och värderingar avviker avsevärt från gemene mans. Deras åsikter, synsätt och värderingar skulle snarare uppfattas som mycket konstiga av gemene man. Jag förstod direkt att detta var anledningen till varför vissa människor är fattiga och andra är rika. Med Eliten menar jag inte hushållsnamn som Warren Buffet och Benjamin Graham. Snarare människor som oftast är väldigt mediaskygga, extremt förmögna och framgångsrika och som skulle få Warren Buffets resultat att framstå som dåliga.

 

Mina erfarenheter

Jag valde att byta ut mitt gamla tankesätt (åsikter, värderingar, synsätt) och ersätta med samma som Eliten har. Och strax efter att jag gjorde det började mina resultat förändras markant. Jag insåg att mycket av det jag trodde mig veta om investeringar, pengar och ekonomi visade sig vara felaktigt. Mina referenspunkter för vad som var sant och falskt, rätt och fel, bra och dålig avkastning förändrades helt. Referenspunkterna i allmänhet gjorde en 180-sväng och jag såg världen på ett helt nytt sätt.

Så jag har inte uppfunnit något själv utan enbart kopierat det som världens allra framgångsrikaste redan gör och gjort sedan urminnes tider. Detta är ett steg som de flesta aldrig väljer att ta. Dels för att det kräver att man själv erkänner att man inte har rätt åsikter, värderingar och synsätt. Och hur kul är det för Egot? För de flesta människor är det viktigare att ha rätt än att lära sig något nytt. Annars riskerar ”man” ju att framstå som ”dum”.

 

Är det svårt att bli rik?

Nej. Om du har en vilja att ta dig ut ur Ekorrhjulet tillsammans med en actionplan för vad du behöver göra så är det inte svårt. Saknar du båda dessa är det självklart svårt, eller snarare omöjligt. Under lektionerna berättar jag om hur jag gjorde och hur mina investeringsregler ser ut. Redan efter två möten kommer du se hur enkelt det egentligen är att bli rik och att ta sig ut ur Ekorrhjulet om man följer dessa regler och använder verktygen. Jag brukar säga: ”Vill du så är det möjligt. Vill du inte så är det omöjligt”.

 

Vad består utbildningarna av?

Investeringsakademin erbjuder tre olika utbildningar idagsläget. Aktier & Börs, Fastigheter och Kryptovalutor. Alla dessa branscher kan leda till stor Rikedom och göra dig rik. Om du har rätt kunskap och tillämpar den.

Både Börs och Fastighetsutbildningen består av 10 lektioner, vardera 1,5 timme långa. Utbildningen inom Kryptovalutor består av 8 lektioner, vardera 1,5 timme långa. Vi har ett 1 möte/vecka via Skype. 3 månader efter slutförd utbildning har vi ett uppföljningsmöte om 1,5 timme. I utbildningen Börsinvesteringar ingår även ett uppföljningsmöte på 1,5 timme 6 månader efter slutförd utbildning. Mellan mötena har vi löpande kontakt via mejl och sms. I slutet av varje möte får du en hemläxa. Hemläxan har vi för att din inlärningsprocess skall gå smidigare och snabbare. Under mötena delar jag även min datorskärm så att du lättare kan följa med och få ut det mesta av våra möten. De tre första mötena skapar både grunden för ditt kommande kunskapsintag samt förståelse för de resterande mötena. Vill du läsa mer om utbildningarna så hittar du all information här på vår hemsida under respektive utbildning.

 

Vad kan jag förvänta mig efter avklarad utbildning?

Fastighetsutbildningens målsättning är att ge dig en gedigen förståelse på detaljnivå för fastighetsmarknadens olika drivkrafter samt ge dig verktygen för att själv kunna skapa, driva och avveckla stora projekt inom fastighetsinvesteringar. Efter avslutad utbildning kommer du ha både teoretisk och praktisk kunskap för att påbörja en professionell karriär inom fastighetsinvesteringar. Och via investering i fastigheter bli rik.

För Börsutbildningen är målsättningen att ge dig verktygen du behöver för att uppnå högre avkastningar på dina värdepappersinvesteringar, till en lägre risk jämfört med idag. Detta uppnår du genom att du tar dina investeringsbeslut baserat på regler istället för känslor. Under utbildningen kommer du få skapa din egna investeringsplan som består av regler. När reglerna är uppfyllda investerar du. När reglerna inte är uppfyllda så investerar du inte. När du följer investeringsplanen är ditt mål att ha 80-90 % vinster och 10-20 % förluster. Och via investering i aktier och på börsen bli rik.

 

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan eller skicka din anmälan till info@Investeringsakademin.se.

 

Hur betalar jag?

Vi erbjuder följande betalningsalternativ i dagsläget: faktura, kort, Etherum eller Ripple.