fbpx

Vanliga frågor och svar

Om utbildningarna

Fastighetsutbildningens målsättning är att ge dig en gedigen förståelse på detaljnivå för fastighetsmarknadens olika drivkrafter samt ge dig verktygen för att själv kunna skapa, driva och avveckla stora projekt inom fastighetsinvesteringar. Efter avslutad utbildning kommer du ha både teoretisk och praktisk kunskap för att påbörja en professionell karriär inom fastighetsinvesteringar.
För Börsutbildningen är målsättningen att ge dig verktygen du behöver för att uppnå högre avkastningar på dina värdepappersinvesteringar, till en lägre risk jämfört med idag. Detta uppnår du genom att du tar dina investeringsbeslut baserat på regler istället för känslor. Under utbildningen kommer du få skapa din egna investeringsplan som består av regler. När reglerna är uppfyllda investerar du. När reglerna inte är uppfyllda så investerar du inte. När du följer investeringsplanen är ditt mål att ha 80-90 % vinster och 10-20 % förluster.
Investeringsakademin erbjuder tre olika utbildningar idagsläget. Alla dessa branscher kan leda till stor Rikedom och göra dig rik. Om du har rätt kunskap och tillämpar den. Både Aktie-, Börs- och Fastighetsutbildningen består av 10 lektioner, vardera 1,5 timme långa. Utbildningen inom Kryptovalutor består av 8 lektioner, vardera 1,5 timme långa. Vi har ett 1 möte/vecka via Skype. 3 månader efter slutförd utbildning har vi ett uppföljningsmöte om 1,5 timme. I utbildningen Aktier- och börsinvesteringar ingår även ett uppföljningsmöte på 1,5 timme 6 månader efter slutförd utbildning. Mellan mötena har vi löpande kontakt via mejl och sms. I slutet av varje möte får du en hemläxa. Hemläxan har vi för att din inlärningsprocess skall gå smidigare och snabbare. Under mötena delar läraren även sin datorskärm så att du lättare kan följa med och få ut det mesta av våra möten. De tre första mötena skapar både grunden för ditt kommande kunskapsintag samt förståelse för de resterande mötena. Vill du läsa mer om utbildningarna så hittar du all information här på vår hemsida under respektive utbildning.

Övriga frågor

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan eller skicka din anmälan till info@Investeringsakademin.se. I mejlet anger du för- och efternamn på den som ska gå utbildningen, telefonnummer, folkbokföringsadress samt datum för när du vill börja.
Vi erbjuder följande betalningsalternativ i dagsläget: faktura, kort, Etherum eller Ripple.
Nej. Om du har en vilja att ta dig ut ur Ekorrhjulet tillsammans med en actionplan för vad du behöver göra så är det inte svårt. Saknar du båda dessa är det självklart svårt, eller snarare omöjligt. Under lektionerna berättar jag om hur jag gjorde och hur mina investeringsregler ser ut. Redan efter två möten kommer du se hur enkelt det egentligen är att bli rik och att ta sig ut ur Ekorrhjulet om man följer dessa regler och använder verktygen. Jag brukar säga: "Vill du så är det möjligt. Vill du inte så är det omöjligt"
Det hela bottnar i KUNSKAP men kort förklarat så behöver du byta roll från att vara Konsument till att bli en Ägare. En ägare av bra tillgångar. Genom att minska dina utgifter, öka dina inkomster och samla på tillgångar för mellanskillnaden kommer du bli rik. Det är dom stora dragen.
Nej. Om du har en vilja att lära dig och samtidigt har en plan för vad du behöver göra så är det inte svårt. Saknar du båda dessa är det självklart svårt, eller snarare omöjligt. Våra utbildningar är mellan 9 och 12 lektioner långa. Varje lektion är 1,5 timme och vi har 1 lektion per vecka. Utbildningen är totalt 3 månader lång. Det är bra om du kan lägga ner 30 min i veckan på hemläxorna som du får efter varje lektion. Mer än så krävs det inte.
Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå våra utbildningar. Vi har till och med märkt att det ibland är lättare för studenten att ta till sig ny information och kunskap om hen inte har gamla sanningar om hur pengar, ekonomi och investeringar fungerar.

Vill du ställa en annan fråga?