Här kan du läsa om våra samarbeten med andra aktörer inom investeringsbranschen i Sverige.

 

Spanska Fastighetsfonden

Spanska Fastighetsfonden

Ett av våra samarbeten är med Spanska Fastighetsfonden som är Sveriges ledande fastighetsfond i Spanien och som erbjuder ett direkt delägande i bostadshyresfastigheter. Likt Svenska Bostadsfonden men med särskiljningen att dom verkar på den spanska fastighetsmarknaden. Verksamheten i Spanska Fastighetsfonden startade 2016 och erfarenheten hos grundarna samt rådgivare sträcker sig 40 år bakåt i tiden. Genom att investera i Spanska Fastighetsfonden kan du på ett enkelt sätt skapa en investeringsportfölj som har en obetydlig koppling till andra marknader, exempelvis aktiemarknaden, men som ändå ger en god avkastning.

 

Kryptokoll.nu

Ett annat av våra samarbeten är med Kryptokoll.nu som samlar plattformar som kan vara till hjälp för dig när du handlar med kryptovaluta. Oavsett om du vill investera i krypto-certifikat, köpa och sälja Bitcoin, förvara din kryptovaluta i en digital plånbok eller få hjälp med deklarationen så finns hjälpen hos Kryptokoll.nu. På deras hemsida kan du även finna många informationsrika artiklar och guider rörande kryptovärlden. Du kan även klicka här för läsa mitt gästinlägg på deras hemsida med rubriken: Går det att bli rik genom att investera i kryptovalutor?

 

kryptobloggen

Kryptobloggen.se

Kryptobloggen.se startades av Sofi Kotz som helt otippat ”ramlade” in i kryptovärlden av olika anledningar. Hon kände att nu är det dags och sätta sig in i det här med kryptos och blockchain, helt enkelt för att själv kunna förstå framtiden bättre. På hennes hemsida kan du även finna många bra artiklar och guider om kryptovalutor och blockkedjan. Under 2018 startade hon även en podd med sin vapendragare Jenny Haglind, Kryptosnack. Du kan även klicka här för läsa mitt gästinlägg på hennes hemsida med rubriken: Det krävs alltid många misslyckanden innan mycket lyckas – kanske specifikt inom kryptovärlden.