”Denna utbildning värderar jag lika högt som min masterutbildning. Tack vare Daniel har jag nu erhållit de verktygen som behövs för att leva ett liv efter egna villkor. Daniel är mer än en mentor, han är en fantastisk person och en sann inspiration. Efter denna utbildning lär man sig inte bara att hantera börsen, utan även flertalet situationer i det ”vanliga” livet där det är viktigt att hålla sig till plan och ta beslut baserade på fakta. Tack Daniel för denna möjlighet! Har några timmar kvar till de magiska 10.000”


Anonym, 28, Stockholm, Färdigexaminerad student från vår utbildning dec 2017

 

”Välkomna och grattis till er livs bästa investering om ni är villiga att bortse från mycket ni tidigare fått lära er och se på saker på ett nytt sätt. Jag har det senaste tre månaderna lärt mig saker som för alltid kommer att påverka mitt sätt att se på verkligheten. Jag har de senaste 4 veckorna praktiserat det jag lärt mig i programmet och utfallet är imponerande. 17 av 20 investeringar har varit lyckade.”


Robin Granqvist, 30 år, Göteborg, Färdigexaminerad student från vår utbildning oktober 2016

 

”’Det som precis har hänt är att jag nu har gått ut utbildningen och har lärt mig mer om aktier och handel än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Daniels fokus är inte bara att mässa sin ståndpunkt utan att faktiskt se till att du, hans elev, faktiskt lär sig det han har att lära ut. Daniel har verkligen ändrat mitt synsätt på mycket. Inte bara diagram och aktier. Han har en syn på Livet som faktiskt är unik. Jag är otroligt nöjd och det här har förändrat mitt liv.”


Lena Aspemar, 46 år, Stockholm, Färdigexaminerad student från vår utbildning jan 2017

 

”Jag är evigt tacksam att jag tog beslutet att anmäla mig till utbildningen, kunskapen och det mindset jag har fått efteråt kommer jag bära med mig hela livet och det kommer ta mig till stor framgång på många olika plan, det är jag helt övertygad om. Stort tack till Daniel som har blivit en förebild och skälet till att min hunger är starkare än någonsin.”


Andreas Nydahl, 26 år, Norrköping, Färdigexaminerad student från vår utbildning februari 2017

 

”Daniel är helt magisk och livsomvälvande. Han har en sådan otrolig förmåga att lära ut och gör det dessutom på ett så enkelt sätt att man inte behöver några förkunskaper om aktiehandel. Man ville bara lära sig mer & mer efter varje lektion. Dessutom är Daniel en väldigt duktig lyssnare som gör att man kan prata om allt, såväl privat som framtidsvisioner, på ett engagerat & öppet sätt. Utbildningen har öppnat dörrar jag för 6 månader sedan trodde var omöjliga att få nyckel till.”


Mikael, 34 år, Helsingborg, Färdigexaminerad student från vår utbildning januari 2017

 

”Jag var till en början tveksam när jag läste om Investeringsakademins utbildning men efter ett personligt möte med Daniel så bestämde jag mig för att hoppa på det. Utbildningen visade sig vida överträffa mina förväntningar”


Per Jonströmer, 42 år, Stockholm, Färdigexaminerad student från vår utbildning januari 2017

 

”Det är helt otroligt hur mycket man lärt sig på så kort tid. Jag är otroligt tacksam att jag av en händelse hittade Daniel och Investeringsakademins utbildning. Jag visste direkt att jag hade hittat rätt. Jag och min man har nu avslutat våra 10 utbildningstillfällen och vi är båda oerhört imponerade av resultatet.”


Sofia, 26 år, Helsingborg, Färdigexaminerad student från vår utbildning januari 2017

 

”Jag var ganska skeptisk till Börsutbildningen innan jag började, jag hoppade främst på programmet eftersom min sambo var väldigt intresserad. Nu när jag har gått klart hela kursen är jag glad att jag lät mig övertalas. Innan programmet hade jag inte särskilt stor koll på aktiemarknaden eller vilka olika typer av investeringar som är möjliga för att öka sitt kapital. Nu ca 10 kurstillfällen senare är jag förvånad över hur mycket jag har lärt mig och kanske än mer förvånad är jag över att jag tycker att det varit väldigt roligt under resans gång.”


Marie Klavmark, 30 år, Göteborg, Färdigexaminerad student från vår utbildning oktober 2016

 

”Utbildningen är ett måste för dig som vill lära dig allt praktiskt vad gäller investeringar samt vad pengar är, för att kunna öka ditt kapital och lämna ”ekorrhjulet”. Jag själv har läst många böcker inom ämnet och har egen erfarenhet som varit stort inom området, men genom utbildningen och med hjälp av Daniel så har jag lyckats ta min ”mind-set” och kunskaper till en helt annan nivå.”


Bernard Bashiri, 34 år, Stockholm, Färdigexaminerad student från vår utbildning december 2016

 

”Investeringsakademins utbildning genom inspirerande Daniels ledning är en helt unik utbildning. Jag var en total rookie när det gäller aktier, börsen och tillgångar när jag och min man Eric började denna utbildning. Du får ta del av unik information från Daniel som själv lyckats skapa rikedom och delar med sig av sin djupa kompetens i området. Tack Daniel för en helt suverän utbildning som jag vet kommer att förändra vårt och många andras liv.”


Camilla Lebert Hirvi, 53 år, Thailand/Grekland, Färdigexaminerad student från vår utbildning februari 2017

 

”Jag var ganska skeptisk till aktieutbildningen när min sambo hittade det och Daniel på nätet. Om någon på nätet säger att du kan bli rik och tjäna pengar så är jag skeptisk. Jag följde i alla fall med på ett möte med Daniel och kände då att han kanske faktiskt har något att komma med. Nu när jag gått ut aktieutbildningen så har jag lärt mig mer än jag hade kunnat ana. Kunskapen känns viktig för mig och familjens framtid.”


Claes Sjöberg, 58 år, Stockholm, Färdigexaminerad student från vår utbildning januari 2017

 

”Min syn på börsen, aktier, fonder etc har varit totalt negativ och ett stort ointresse har funnits där konstant. Men det har ju att göra med de råd och tankegångar jag hört via banker, media, vänner och andra. Med Daniels enkla regler, tydliga ¨faktasyn¨ och totalt coola hållning i utbildningen så upplever jag att detta är ju riktigt roligt! Något som jag aldrig trott jag skulle uppleva i denna bransch. Det passar mig egentligen perfekt med den livsstil jag har och vill fortsätta ha.”


Eric Lebert Hirvi, 50 år, Thailand/Grekland, Färdigexaminerad student från vår utbildning februari 2017

 

”Vilken resa det har varit. Låt mig tillägga att jag har aldrig köpt, sålt eller ens varit inne och kikat på en enda aktie innan denna aktieutbildning. Jag var livrädd, helt ärligt, inför kursen men vilken resa jag har gjort. Jag kan idag gå plus på aktier både i nedgång samt uppgång och med Daniels hjälp utvecklat ett nytt verktyg som kommer förändra och gynna min resa till finansiell frihet. Tack Daniel, du är en fantastisk man och en sann inspiration! Aktieutbildningen är någonting jag rekommenderar till alla möjliga människor som har en vilja att uppnå mer i livet”


Florim Fazliu, 24 år, Hässleholm, Färdigexaminerad student från vår utbildning april 2017

 

”Jag har följt Investeringsakademin nästan från starten efter som min kompis var en av de första som gick aktieutbildningen. Nu har jag äntligen fått tummen ur och gått utbildningen själv och jag har verkligen fått en helt ny dimension i mina investeringskunskaper. Jag kan varmt rekommendera alla som vill förändra sitt liv och komma ur ”ekorrhjulet ” att gå denna utbildning. Din syn på livet kommer aldrig bli den samma”


Viktor Håkansson, 28, Göteborg, Färdigexaminerad student från vår utbildning april 2017

 

”Daniel har på ett pedagogiskt sätt utbildat mig på den nivå som passat mig. Han har en talang för att förstå vilken kunskapsnivå du ligger på och anpassar sedan utbildningen därefter. Jag har under hela utbildningens gång fått en vägledning där jag har kunnat ta till mig den information som presenterats för mig. Jag har fått verktyg för att kunna fatta välinformerade beslut om vart jag ska investera, när och hur. Daniels utbildning är inte bara en enstaka utbildning utan du får en coach, mentor, bollplank och vägledare. Jag är otroligt tacksam över att beslutade mig för att investera i mig själv, det har gett mig så otroligt mycket mer än vad jag hade räknat med”


Nicole Tallin, 28, Stockholm, Färdigexaminerad student från vår utbildning juni 2017

 

”Det sägs att tillgången till en engagerad och kunnig mentor som har gått stigen du vill gå, är bland de mest värdefulla man kan ha oavsett vilket område i ditt liv du vill förbättra. Att hitta en sådan mentor är däremot inte enkelt. Jag är därför evigt tacksam över att ha funnit och tagit del av Investeringsakademins aktieutbildning. Jag har lärt mig otroligt mycket dem senaste 9 veckorna om börsen, investerande och hur jag ska tänka när det kommer till pengar. Daniel har på ett väldigt metodiskt och välbetänkt sätt tagit mig från en väldigt grundlig kunskap till att jag idag känner mig säker på att jag alltid har specifika regler att luta mig tillbaka mot”


Jacques de Vrij, 32, Stockholm, Färdigexaminerad student från vår utbildning juni 2017

 

”För två, tre, år sedan började jag allt mer intressera mig för entreprenörskap, personlig utveckling och investeringar. Jag hittade Investeringsakademin-instagramkonto när det var alldeles nystartat och gillade direkt det som postades, det var budskap precis i de tankebanorna som jag börjat tänka och utmanade många falska sanningar som sprids i dagens samhälle. Jag hade en del kontakt med Daniel och förstod snabbt att kontot inte var någon bluff utan att det fanns genuin kunskap bakom det. Utbildningen är bra upplagd med en stabil bas, där grunderna sätts i viktiga ämnen och efterhand tar Daniel oss djupare in i kunskaperna. Svårighetsgraden ökar men Daniel är pedagogisk och fokuserad på att lära ut. Jag har trott att marknaden inte ”går att slå” utan det är bättre att hålla sig till indexfonder. Den här utbildningen har motbevisat mig. Jag rekommenderar verkligen fler att gå utbildningen!”


Daniel Söderberg, 34, Falkenberg, Färdigexaminerad student från vår utbildning juli 2017

 

”Tack till Lena som inspirerade mig till att gå den här utbildningen och tack till Daniel för att du är en sån pedagogisk, generös och ödmjuk lärare. Jag har gått från att inte veta ett dugg om aktier och börsen till att känna att jag vet saker som ingen annan vet, så härligt utvecklande och inspirerande! Jag kan VERKLIGEN rekommendera den här utbildningen till alla som behöver ha lite nya inputs i sitt liv. Hatten av för dig Daniel”


Elisabet Ström, 33, Stockholm, Färdigexaminerad student från vår utbildning sept 2017

 

”De senaste åren har jag intresserat mig allt mer för min personliga utveckling, ekonomi och investeringar i olika former. Till följd av det har jag gått ett antal kurser som alla varit givande och jag har hela tiden fått pusselbitar som pushat mig att ta nästa steg. Denna utbildning är inget undantag. Jag var från början lite tveksam till en utbildning som antyder att du kommer att bli rik, men efter att ha varit i kontakt med några av de tidigare deltagarna kände jag att det ändå verkade lovande. Jag har inte blivit besviken. Utbildningen är upplagd på ett pedagogiskt sätt. Det som gör att utbildningen får högt betyg av mig är att förutom rena fakta så har jag fått inspiration till att lära mig ännu mer i ämnet samt att jag fått en hel del nya insikter om allt från ekonomi och börsen till hur jag själv fungerar”


Daniel Hallenberg, 43, Gävle, Färdigexaminerad student från vår utbildning dec 2017

 

”Aktieutbildningen är helt klart en av det bästa investeringarna jag har gjort i mitt liv! Hade jag hittat denna utbildning från början så hade det besparat mig en hel del tid. Utbildningen är solklar med raka svar och en god dialog när frågetecknen dyker upp. Tack Daniel för att du har dessa utbildningar där du delar med dig av dina erfarenheter, i felsteg och framgång.”


Jimmy Svensson, 24, Sundsvall, Färdigexaminerad student från vår utbildning april 2018

 

”Nu har jag gått Aktie & Börs utbildningen på Investeringsakademin. Och den har ställt om mitt liv helt och hållet. Redan från första lektionen så var det som i filmen Matrix när Neo äntligen fick träffa Morpheus och Neo fick välja det röda eller blå pillret. Jag tog det röda pillret. Daniel Andre blev min Morpheus och jag har inte ångrat mig en sekund för att komma ut ur ”ekorrhjulet”. Redan vid första lektionen om trossystem och hur synen och livet blir förändrat! Och fan ska veta att jag blev förändrad och så har det varit sedan dess. Jag trodde att jag skulle få aktietips men jag fick så mycket mer. Jag kan inte tacka nog vad jag fått med denna utbildning i Investeringsakademin. Jag är evigt tacksam till mig själv att jag tog steget att gå den för det är som jag kommit hem i mig själv. Daniel har under hela tiden varit som den läraren ska vara: ärlig, rak, tydlig men även benhård så varje att sak han tagit upp går in i mig. Han är hjälpsam att jag som student kan ta kontakt med honom om det är något jag undrat över. Jag fick inget aktietips – jag fick ett nytt liv,”


Peter Edström, 54, Stockholm, Färdigexaminerad student från vår utbildning oktober 2018

 

”Jag är så glad och tacksam att jag har gått Investeringsakademins börsutbildning. Jag har lärt mig så mycket värdefull information som kommer ge mig och min familj en bättre framtid. Detta är den absolut högsta avkastningen du kan få i livet. Det sägs att det inte finns några genvägar för att få det man vill ha här i livet. Men om någon hade tipsat mig om Investeringsakademins börsutbildning för flera år sedan så hade jag sparat de åren av mitt liv. Den kunskap och information som man får i denna utbildning är värd så mycket mer än vad den kostar att gå. Den absolut bästa utbildningen att gå, om du inte vill ha resultat som alla andra”


Jim Carlén, 27, Jönköping, Färdigexaminerad student från vår utbildning oktober 2018

 

”Har sedan en tid gått Investeringsakademin´s börsutbildning. I början var jag skeptisk, ska jag bittert erkänna! Jag är glad att jag tog tag i mig själv och utförde denna utbildning. Varför var jag skeptisk? Det verkade för bra för att vara sant helt enkelt! Börsutbildningen är en av mina bästa investeringar någonsin! Man får ett helt annat tänk från början, om du nu är mottaglig för informationen. Man har inte bara rättigheter UTAN skyldigheter också, så gå in med ett öppetsinne, ett tips! Det som jag som sagt fick ut av utbildingen var främst ett nytt tänk kring både världen och ekonomi. Ett helt par nya glasögon att se världen ur så att säga! Redan efter första lektionen kände jag att min return on investment (ROI) var uppfylld. Efter utbildningen känner mig som en betydligt bättre och säkare investerare, mer redo att ta mig an ”vuxen” världen. Daniel är en utmärkt lärare som verkligen kollar upp om du förstår. Han levererar informationen både med kraft och humor! Man har aldrig behövt känna sig dum och fråga en extra gång. Sen har jag fått en annan iver kring att skaffa mig mer kunskap kring just ämnet börs och ekonomi. I min skoltid kan jag räkna upp antal lärare som har åstakommit det med hjälp av en hand. Är du skeptiskt lagd och funderar på vad detta är för utbildning? Vill du få känna lite mer på paketet innan du bestämmer dig? Kolla in ”podden Det Goda Livet” där Daniel medverkar. Som innan, gå in med ett öppetsinne! Kan inte ge annat än högsta betyg!”


Kenneth Johansson, 27, Jönköping, Färdigexaminerad student från vår utbildning oktober 2018