fbpx

Recensioner

Det här säger våra studenter om våra utbildningar

Hans, 28 år, Stockholm

“Denna utbildning värderar jag lika högt som min masterutbildning. Tack vare Daniel har jag nu erhållit de verktygen som behövs för att leva ett liv efter egna villkor. Daniel är mer än en mentor, han är en fantastisk person och en sann inspiration. Efter denna utbildning lär man sig inte bara att hantera börsen, utan även flertalet situationer i det ”vanliga” livet där det är viktigt att hålla sig till plan och ta beslut baserade på fakta. Tack Daniel för denna möjlighet! Har några timmar kvar till de magiska 10.000”

Robin, 30 år, Göteborg

”Välkomna och grattis till er livs bästa investering om ni är villiga att bortse från mycket ni tidigare fått lära er och se på saker på ett nytt sätt. Jag har det senaste tre månaderna lärt mig saker som för alltid kommer att påverka mitt sätt att se på verkligheten. Jag har de senaste 4 veckorna praktiserat det jag lärt mig i programmet och utfallet är imponerande. 17 av 20 investeringar har varit lyckade.”

Lena, 46 år, Stockholm

“Det som precis har hänt är att jag nu har gått ut utbildningen och har lärt mig mer om aktier och handel än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Daniels fokus är inte bara att mässa sin ståndpunkt utan att faktiskt se till att du, hans elev, faktiskt lär sig det han har att lära ut. Daniel har verkligen ändrat mitt synsätt på mycket. Inte bara diagram och aktier. Han har en syn på Livet som faktiskt är unik. Jag är otroligt nöjd och det här har förändrat mitt liv.”

Andreas, 26 år, Norrköping

”Jag är evigt tacksam att jag tog beslutet att anmäla mig till utbildningen, kunskapen och det mindset jag har fått efteråt kommer jag bära med mig hela livet och det kommer ta mig till stor framgång på många olika plan, det är jag helt övertygad om. Stort tack till Daniel som har blivit en förebild och skälet till att min hunger är starkare än någonsin.”

Per, 42 år, Stockholm

”Jag var till en början tveksam när jag läste om Investeringsakademins utbildning men efter ett personligt möte med Daniel så bestämde jag mig för att hoppa på det. Utbildningen visade sig vida överträffa mina förväntningar”

Marie, 30 år, Göteborg

”Jag var ganska skeptisk till Börsutbildningen innan jag började, jag hoppade främst på programmet eftersom min sambo var väldigt intresserad. Nu när jag har gått klart hela kursen är jag glad att jag lät mig övertalas. Innan programmet hade jag inte särskilt stor koll på aktiemarknaden eller vilka olika typer av investeringar som är möjliga för att öka sitt kapital. Nu ca 10 kurstillfällen senare är jag förvånad över hur mycket jag har lärt mig och kanske än mer förvånad är jag över att jag tycker att det varit väldigt roligt under resans gång.”

Bernard, 34 år, Stockholm

”Utbildningen är ett måste för dig som vill lära dig allt praktiskt vad gäller investeringar samt vad pengar är, för att kunna öka ditt kapital och lämna ”ekorrhjulet”. Jag själv har läst många böcker inom ämnet och har egen erfarenhet som varit stort inom området, men genom utbildningen och med hjälp av Daniel så har jag lyckats ta min ”mind-set” och kunskaper till en helt annan nivå.”

Camilla, 53 år, Thailand/Grekland

”Investeringsakademins utbildning genom inspirerande Daniels ledning är en helt unik utbildning. Jag var en total rookie när det gäller aktier, börsen och tillgångar när jag och min man Eric började denna utbildning. Du får ta del av unik information från Daniel som själv lyckats skapa rikedom och delar med sig av sin djupa kompetens i området. Tack Daniel för en helt suverän utbildning som jag vet kommer att förändra vårt och många andras liv.”

Claes, 58 år, Stockholm

”Jag var ganska skeptisk till aktieutbildningen när min sambo hittade det och Daniel på nätet. Om någon på nätet säger att du kan bli rik och tjäna pengar så är jag skeptisk. Jag följde i alla fall med på ett möte med Daniel och kände då att han kanske faktiskt har något att komma med. Nu när jag gått ut aktieutbildningen så har jag lärt mig mer än jag hade kunnat ana. Kunskapen känns viktig för mig och familjens framtid.”

Eric, 50 år, Thailand/Grekland

”Min syn på börsen, aktier, fonder etc har varit totalt negativ och ett stort ointresse har funnits där konstant. Men det har ju att göra med de råd och tankegångar jag hört via banker, media, vänner och andra. Med Daniels enkla regler, tydliga ¨faktasyn¨ och totalt coola hållning i utbildningen så upplever jag att detta är ju riktigt roligt! Något som jag aldrig trott jag skulle uppleva i denna bransch. Det passar mig egentligen perfekt med den livsstil jag har och vill fortsätta ha.”

Florim, 24 år, Hässleholm

”Vilken resa det har varit. Låt mig tillägga att jag har aldrig köpt, sålt eller ens varit inne och kikat på en enda aktie innan denna aktieutbildning. Jag var livrädd, helt ärligt, inför kursen men vilken resa jag har gjort. Jag kan idag gå plus på aktier både i nedgång samt uppgång och med Daniels hjälp utvecklat ett nytt verktyg som kommer förändra och gynna min resa till finansiell frihet. Tack Daniel, du är en fantastisk man och en sann inspiration! Aktieutbildningen är någonting jag rekommenderar till alla möjliga människor som har en vilja att uppnå mer i livet”

Viktor, 28 år, Göteborg

”Jag har följt Investeringsakademin nästan från starten efter som min kompis var en av de första som gick aktieutbildningen. Nu har jag äntligen fått tummen ur och gått utbildningen själv och jag har verkligen fått en helt ny dimension i mina investeringskunskaper. Jag kan varmt rekommendera alla som vill förändra sitt liv och komma ur ”ekorrhjulet ” att gå denna utbildning. Din syn på livet kommer aldrig bli den samma”

Nicole, 28 år, Stockholm

”Daniel har på ett pedagogiskt sätt utbildat mig på den nivå som passat mig. Han har en talang för att förstå vilken kunskapsnivå du ligger på och anpassar sedan utbildningen därefter. Jag har under hela utbildningens gång fått en vägledning där jag har kunnat ta till mig den information som presenterats för mig. Jag har fått verktyg för att kunna fatta välinformerade beslut om vart jag ska investera, när och hur. Daniels utbildning är inte bara en enstaka utbildning utan du får en coach, mentor, bollplank och vägledare. Jag är otroligt tacksam över att beslutade mig för att investera i mig själv, det har gett mig så otroligt mycket mer än vad jag hade räknat med”

Jacques, 32 år, Stockholm

”Det sägs att tillgången till en engagerad och kunnig mentor som har gått stigen du vill gå, är bland de mest värdefulla man kan ha oavsett vilket område i ditt liv du vill förbättra. Att hitta en sådan mentor är däremot inte enkelt. Jag är därför evigt tacksam över att ha funnit och tagit del av Investeringsakademins aktieutbildning. Jag har lärt mig otroligt mycket dem senaste 9 veckorna om börsen, investerande och hur jag ska tänka när det kommer till pengar. Daniel har på ett väldigt metodiskt och välbetänkt sätt tagit mig från en väldigt grundlig kunskap till att jag idag känner mig säker på att jag alltid har specifika regler att luta mig tillbaka mot”

Daniel, 34 år, Falkenberg

”För två, tre, år sedan började jag allt mer intressera mig för entreprenörskap, personlig utveckling och investeringar. Jag hittade Investeringsakademin-instagramkonto när det var alldeles nystartat och gillade direkt det som postades, det var budskap precis i de tankebanorna som jag börjat tänka och utmanade många falska sanningar som sprids i dagens samhälle. Jag hade en del kontakt med Daniel och förstod snabbt att kontot inte var någon bluff utan att det fanns genuin kunskap bakom det. Utbildningen är bra upplagd med en stabil bas, där grunderna sätts i viktiga ämnen och efterhand tar Daniel oss djupare in i kunskaperna. Svårighetsgraden ökar men Daniel är pedagogisk och fokuserad på att lära ut. Jag har trott att marknaden inte “går att slå” utan det är bättre att hålla sig till indexfonder. Den här utbildningen har motbevisat mig. Jag rekommenderar verkligen fler att gå utbildningen!”

Daniel H, 43 år, Gävle

“De senaste åren har jag intresserat mig allt mer för min personliga utveckling, ekonomi och investeringar i olika former. Till följd av det har jag gått ett antal kurser som alla varit givande och jag har hela tiden fått pusselbitar som pushat mig att ta nästa steg. Denna utbildning är inget undantag. Jag var från början lite tveksam till en utbildning som antyder att du kommer att bli rik, men efter att ha varit i kontakt med några av de tidigare deltagarna kände jag att det ändå verkade lovande. Jag har inte blivit besviken. Utbildningen är upplagd på ett pedagogiskt sätt. Det som gör att utbildningen får högt betyg av mig är att förutom rena fakta så har jag fått inspiration till att lära mig ännu mer i ämnet samt att jag fått en hel del nya insikter om allt från ekonomi och börsen till hur jag själv fungerar”

Elisabet, 33 år, Stockholm

“Tack till Lena som inspirerade mig till att gå den här utbildningen och tack till Daniel för att du är en sån pedagogisk, generös och ödmjuk lärare. Jag har gått från att inte veta ett dugg om aktier och börsen till att känna att jag vet saker som ingen annan vet, så härligt utvecklande och inspirerande! Jag kan VERKLIGEN rekommendera den här utbildningen till alla som behöver ha lite nya inputs i sitt liv. Hatten av för dig Daniel”

Jimmy, 24 år, Sundsvall

”Aktieutbildningen är helt klart en av det bästa investeringarna jag har gjort i mitt liv! Hade jag hittat denna utbildning från början så hade det besparat mig en hel del tid. Utbildningen är solklar med raka svar och en god dialog när frågetecknen dyker upp. Tack Daniel för att du har dessa utbildningar där du delar med dig av dina erfarenheter, i felsteg och framgång.”

Kenneth, 27 år, Jönköping

”Har sedan en tid gått Investeringsakademin´s börsutbildning. I början var jag skeptisk, ska jag bittert erkänna! Jag är glad att jag tog tag i mig själv och utförde denna utbildning. Varför var jag skeptisk? Det verkade för bra för att vara sant helt enkelt! Börsutbildningen är en av mina bästa investeringar någonsin! Man får ett helt annat tänk från början, om du nu är mottaglig för informationen. Man har inte bara rättigheter UTAN skyldigheter också, så gå in med ett öppetsinne, ett tips! Det som jag som sagt fick ut av utbildingen var främst ett nytt tänk kring både världen och ekonomi. Ett helt par nya glasögon att se världen ur så att säga! Redan efter första lektionen kände jag att min return on investment (ROI) var uppfylld. Efter utbildningen känner mig som en betydligt bättre och säkare investerare, mer redo att ta mig an “vuxen” världen. Daniel är en utmärkt lärare som verkligen kollar upp om du förstår. Han levererar informationen både med kraft och humor! Man har aldrig behövt känna sig dum och fråga en extra gång. Sen har jag fått en annan iver kring att skaffa mig mer kunskap kring just ämnet börs och ekonomi. I min skoltid kan jag räkna upp antal lärare som har åstakommit det med hjälp av en hand. Är du skeptiskt lagd och funderar på vad detta är för utbildning? Vill du få känna lite mer på paketet innan du bestämmer dig? Kolla in “podden Det Goda Livet” där Daniel medverkar. Som innan, gå in med ett öppetsinne! Kan inte ge annat än högsta betyg!”

Peter, 54 år, Stockholm

”Nu har jag gått Aktie- och Börsutbildningen på Investeringsakademin. Och den har ställt om mitt liv helt och hållet. Redan från första lektionen så var det som i filmen Matrix när Neo äntligen fick träffa Morpheus och Neo fick välja det röda eller blå pillret. Jag tog det röda pillret. Daniel Andre blev min Morpheus och jag har inte ångrat mig en sekund för att komma ut ur ”ekorrhjulet”. Redan vid första lektionen om trossystem och hur synen och livet blir förändrat! Och fan ska veta att jag blev förändrad och så har det varit sedan dess. Jag trodde att jag skulle få aktietips men jag fick så mycket mer. Jag kan inte tacka nog vad jag fått med denna utbildning i Investeringsakademin. Jag är evigt tacksam till mig själv att jag tog steget att gå den för det är som jag kommit hem i mig själv. Daniel har under hela tiden varit som den läraren ska vara: ärlig, rak, tydlig men även benhård så varje att sak han tagit upp går in i mig. Han är hjälpsam att jag som student kan ta kontakt med honom om det är något jag undrat över. Jag fick inget aktietips – jag fick ett nytt liv.”

Per, 28 år, Karlstad

”Jag har alltid varit intresserad av aktier och ekonomi men har inte haft några regler eller ramar att förhålla mig till i mina investeringar. Istället läste jag tidningar, forum eller lyssnade på vad andra sa vilket inte har gav mig det resultatet som jag ville ha. Med andra ord gjorde jag precis som den stora massan gjorde och fick såklart liknande resultat.

Jag hittade Investesteringsakademins-instagramkonto av en slump och började följa den men tyckte först att det lät för bra för att verkligen kunna stämma. Så när det skulle bli en AW bestämde jag mig för att åka dit och träffade många härliga personer som sa att jag självklart skulle gå börsutbildningen – jag skulle inte bli besviken.

Utbildningen har ett bra upplägg, där grunderna sätts i de första lektionerna vilket gav mig många viktiga pusselbitar som man har nytta av även i vardagen. Allteftersom lektionerna går blir de svårare men Daniel förklarar på ett enkelt och pedagogiskt sätt vilket gör de lätta att följa. Så man behöver inte ha några särskilda grundkunskaper för att hänga med! Har man någon fråga eller inte har förstått någon del så har man alltid kunnat ställa den och fått det förklarat för sig så att man förstår.
Nu när jag har gått börsutbildningen har jag fått många viktiga verktyg och ett regelbaserat system som jag kommer ha stor nytta av. På så sätt vet jag hur varje investering ska gå till och om en investering går sämre kan jag alltid gå tillbaka och analysera vad det var som jag gjorde fel. Med andra ord så kan jag lära mig inför framtida investeringar.

Självklart kan man inte förvänta sig att samtliga investeringar kommer gå perfekt direkt efter att ha gått kursen, utan det gäller att man lägger ner tid och energi för att bli bättre och på sås ätt få ett bättre resultat än den stora massan. Men nu känner jag att jag har en oerhört stabil grund att stå på, vilket jag alltid kommer vara Daniel tacksam för.

Om du tvekar så tycker jag att du har tvekat klart – gå den, du blir inte besviken!”

Mats, 31 år, Norrköping

”Jag har alltid varit intresserad av att gå in på börsen men samtidigt alltid blivit avrådd pga risker och okunskap. Av en ren slump börja jag lyssna på Daniels podd och blev helt fast i de samtalsämnena som de pratar om. Det slutade med att jag strecklyssnade igenom alla tillgängliga avsnitt på ett bräde och åkte upp till deras AW i Stockholm.

I början av börs och aktieutbildningen tog Daniel upp enormt viktiga och avgörande värderingsgrunder. Några av dessa hade jag jobbat med tidigare och några var inom nya områden. Efter några mastiga möten påbörjades därefter grunderna i själva utbildningen med mönster och risker. Lektionerna har varit enormt pedagogiska och anpassade för egen del. Man har haft möjlighet att ställa frågor och kunnat öppna upp till diskussion. Jag har även haft kontakt med Daniel utanför lektionstillfällena där han svarat på de frågor jag haft. Det har varit både roligt och lärorikt att göra läxorna eftersom det är så sjukt lätt att applicera de. Alla mönster som vi går igenom kan man se i alla aktier och då har man verkligen förstått att det är på riktigt.

Nu är helt övertygad att jag kommer kunna ta mig ut ur ekorrhjulet framöver och jag är evigt tacksam över Daniels utbildningsplattform.

Är det något som jag har lärt mig genom åren är att man bör ha en rejäl portion kunskap och en stöttande påverkansgrupp om du ska få ett resultat att vara stolt över och den här utbildningen är helt klart en investering i personlig utveckling, kunskap och ekonomi. Det som verkligen lyste igenom var att Daniel själv gjort en resa mot ekonomisk frihet och min målbild är att göra en liknande resa. Jag är helt övertygad om att mitt ROI kommer komma tillbaka snabbare än vad jag någonsin hoppats på.”

Jim, 27 år, Jönköping

”Jag är så glad och tacksam att jag har gått Investeringsakademins börsutbildning. Jag har lärt mig så mycket värdefull information som kommer ge mig och min familj en bättre framtid. Detta är den absolut högsta avkastningen du kan få i livet. Det sägs att det inte finns några genvägar för att få det man vill ha här i livet. Men om någon hade tipsat mig om Investeringsakademins börsutbildning för flera år sedan så hade jag sparat de åren av mitt liv. Den kunskap och information som man får i denna utbildning är värd så mycket mer än vad den kostar att gå. Den absolut bästa utbildningen att gå, om du inte vill ha resultat som alla andra”

Katarina & Robin, 38 år, Strömsund

”Var tidigare inte särskilt intresserad av aktier och har varit usel på ekonomi. Det trots avslutat ekonomiprogram på gymnasiet. Även om jag förmodligen inte någonsin tidigare varit en så oengagerad student (på grund av diverse omständigheter) så har Daniel hållit modet uppe och det har varit ett nöje att få delta i den kurs vi deltagit i. Daniel är en förebild, duktig på att förklara på ett sådant sätt så att till och med jag förstår. Otroligt sugen på att fortsätta studera aktier och att lära mig mer. Jag är definitivt nöjd.”

Johan & Ruth, 46 år, Huskvarna

“Investeringsakademins aktiekurs är mycket givande och intressant med ett både brett och djupt innehåll. Förutom en pedagogisk genomgång för ökad aktiekunskap är utbildningen en riktig ögonöppnare. Vi har fått anledning att verkligen tänka igenom livet i stort och vilka mål vi har och hur vi ska ta oss dit. Daniel har varit en mycket bra lärare som lyckats möta oss på vår nivå. Vi har sett fram emot varje kurstillfälle och haft stor behållning av dessa stunder. Utbildningen har gett oss en värdefull grund för att vi ska kunna komma vidare i våra planer. Vi är så tacksamma för den hjälp vi har fått och har aldrig ångrat att vi anmälde oss till kursen!”

Irene, 39 år, Stockholm

“Jag har uppskattat varje sekund av aktie-utbildningen! Jag köpte min första aktie för 13 år sedan och har gått andra utbildningar tidigare men aldrig en sådan på djupet lärande utbildning. Jag har fått en helt annan förståelse och kunskap. Nu är det fortsätta praktisera som gäller för att bli bättre. Daniel är ödmjuk och lyhörd, men samtidigt en krävande lärare. Han är engagerad och till och med villig att ta en fika för att lära känna dig mer. Jag har alltid känt mig bekväm att ställa vilka frågor som helst. Han är villig att gå igenom de delar man kanske inte greppar på en gång tills de sitter och man har förståelse. Nyckeln för att ha så stor nytta av utbildningen som möjligt är att öva mycket och att sitta i lugn och ro (inte alltid lätt med 2 barn under 5 år). Jag kontaktade Daniel för att bli bättre och förstå bättre, nu är det upp till bevis för mig själv.”

Vårt community

Grundare och urval av studenter

Anmäl dig nu
Daniel bakgrundsbild

Daniel

Grundare
Robin

Robin

Student, 31 år, Göteborg
Florim

Florim

Student, 24 år, Hässleholm
Nicole

Nicole

Student, 28 år, Stockholm
Jim

Jim

Student, 27 år, Jönköping
Kenneth

Kenneth

Student, 27 år, Jönköping
37982847_10155753719572916_5910351143665401856_o

Per

STUDENT, 28 ÅR, KARLSTAD
50321175_819666838382324_1968473023170215936_n

Mats

STUDENT, 31 ÅR, NORRKÖPING
Robin

Robin

Student, 32, Strömsund
Katarina

Katarina

Student, 38, Strömsund
Ruth

Ruth

Ruth, 42, Huskvarna
Johan

Johan

Student, 46, Huskvarna
Peter

Peter

Student, 54 år, Stockholm
Andreas

Andreas

Student, 26 år, Norrköping
Camilla

Camilla

Student, 53 år, Thailand
Daniel H

Daniel

Student, 43, Gävle
Daniel

Daniel

Student, 34 år, Falkenberg
Jacques

Jacques

Student, 32 år, Stockholm
12115797_10153741032979287_1848083589412472968_n

Jimmy

Student, 24 år, Sundsvall
Carina

Carina

Student, 47 år, Sundsvall
Viktor

Viktor

Student, 28 år, Göteborg
Per

Per

Student, 42, Stockholm
Marie

Marie

Student, 30 år, Göteborg
Bettan

Elisabet

Student, 33 år, Stockholm
Claes

Claes

Student, 58 år, Stockholm
Eric

Eric

Student, 50 år, Thailand
Lena

Lena

Student, 46 år, Stockholm
Dennis

Dennis

Student, 20 år, Stockholm
Jill

Jill

Student, 42 år, Stockholm