Sveriges bästa podd för hur du blir ekonomiskt oberoende och tar dig ut ur ekorrhjulet!

I vår podd, Det Goda Livet, pratar vi om allt som är en del av Det Goda Livet. Pengar, Investeringar, Ekonomi, Lyx, Resor, Relationer, Karriär, Hälsa. I avsnitten ger vi dig förutsättningarna och kunskapen du behöver för att du ska kunna bli ekonomiskt oberoende. Och ta dig ut ur ekorrhjulet. Vi är helt enkelt ditt bollplank och partner på din resa på väg ut ur ekorrhjulet.

Vår vision med denna podd är att inspirera dig genom att dela med oss av både vår egna erfarenhet och kunskap. Men även från världens framgångsrikaste människor. Du får helt enkelt svaret på frågan ”Hur blir man rik?”.

Idén till vår podd föddes redan under 2017. Grundaren Daniel Andre tyckte att poddlandskapet saknade en podcast som fokuserade på Det Goda Livet, hur man tar sig ditt, stannar kvar där och vad det innebär att leva Det Goda Livet. Detta blev grunden till det som idag är podcasten Det Goda Livet. Vår målsättning är att hjälpa dig att ta dig ut ur ekorrhjulet och så att du istället kan börja leva Det Goda Livet.

Du hittar oss på iTunes, Acast, Podbean, Soundcloud, Poddtoppen.se, och Podcaster. Du kan även lyssna på avsnitten på vår hemsida www.poddendetgodalivet.se.

Glöm inte att prenumerera och recensera podden i din poddapp och missa inte att spana in våra sociala medier, Facebook, Instagram och Twitter.

Du kan även vara med och påverka innehållet genom att maila oss på info@poddendetgodalivet.se eller skriva under hashtaggen #aldrigmerekorrhjulet.

”Vill du så är det möjligt. Vill du inte så är det omöjligt”Daniel Andre