fbpx

Podden Det Goda Livet

En podcast om hur man tar sig ut ur ekorrhjulet

Idén föds

Idén till vår podd Det Goda Livet föddes redan under 2017. Grundaren Daniel Andre tyckte att poddlandskapet saknade en podd som fokuserade på Det Goda Livet, hur man tar sig ditt, stannar kvar där och vad det innebär att leva Det Goda Livet. Detta blev grunden till det som idag är podden Det Goda Livet.

Samtalsteman

I podden pratar vi om allt som är en del av Det Goda Livet. Pengar, Investeringar, Ekonomi, Lyx, Resor, Relationer, Karriär och Hälsa. De där pusselbitarna som behöver vara på plats för att man skall vara lycklig på riktigt och kunna njuta av livet varje dag. Om du vill föreslå nya teman och lyssnarfrågor kan du skicka de till info@poddendetgodalivet.se eller skriva under hashtaggen #aldrigmerekorrhjulet på sociala medier.

Vision

Vår vision är att inspirera dig genom att dela med oss av både vår egna erfarenhet och kunskap men även från världens framgångsrikaste människor. Vår målsättning är att hjälpa dig att ta dig ut ur ekorrhjulet och bli ekonomiskt oberoende. Så att du istället kan börja leva Det Goda Livet. Vi ger dig förutsättningarna och kunskapen du behöver för att ta dig ut ur ekorrhjulet och vi är ditt bollplank och partner på din resa ut ur ekorrhjulet.

Här hittar du podden

Nya avsnitt släpps varannan söndag och dels kan du lyssna på podcastens hemsida https://www.poddendetgodalivet.se. Men självklart kan du också lyssna på den i din poddapp. Vi finns på iTunes, SoundCloud, Google Podcasts, Acast, Podbean m.fl. Du kan också följa podcastens konto på Instagram och Facebook.