Sveriges bästa tips på hur du tar dig ut ur ekorrhjulet!

Idén till podcasten Det Goda Livet föddes redan under 2017. Grundaren Daniel Andre tyckte att poddlandskapet saknade en podcast som fokuserade på Det Goda Livet, hur man tar sig ditt, stannar kvar där och vad det innebär att leva Det Goda Livet. Detta blev grunden till det som idag är podcasten Det Goda Livet.

I podcasten pratar vi om allt som är en del av Det Goda Livet. Pengar, Investeringar, Ekonomi, Lyx, Resor, Relationer, Karriär, Hälsa. Vår målsättning är att hjälpa dig att ta dig ut ur ekorrhjulet och så att du istället kan börja leva Det Goda Livet.

I avsnitten ger vi dig förutsättningarna och kunskapen för att du ska kunna ta dig ut ur ekorrhjulet och vi är ditt bollplank och partner på din resa på väg ut ur ekorrhjulet. Vår vision med podcasten är att inspirera dig genom att dela med oss av både vår egna erfarenhet och kunskap men även från världens framgångsrikaste människor.

Du hittar oss på iTunes, Acast, Podbean, Soundcloud, Poddtoppen.se, Podcaster och förhoppningsvis snart också Spotify. Du kan även lyssna på avsnitten på vår hemsida www.poddendetgodalivet.se. Du kan vara med och påverka innehållet genom att maila oss på info@poddendetgodalivet.se eller skriva under hashtaggen #aldrigmerekorrhjulet.